Elena Sima

reprezintă în cânt și port, 

Moldova, 

comuna Sascut,

județul Bacău.

Pe scenele spectacolelor și la televiziuni,

Elena, își cântă live propriul repertoriu desprins din realitatea prezentului de zi cu zi a moldovenilor, a poporului român.

Bună ziua! 


Sunt Elena Sima și aduc distracția, voia bună și un strop de identitate națională în cadrul evenimentelor culturale păstorite de dumneavoastră. Muzica mea este inspirată din tradiția populară și din viața de zi cu zi a românilor.


Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ce își propune Elena?

 

Elena este conștientă de impactul ce îl are arta și artistul asupra publicului și în lumina acestei înțelegeri, prin activitatea sa artistică Elena Sima își asumă această responsabilitate și își propune:

-Să participe la cât mai multe evenimente culturale atât în mediul rural cât și în cel urban.

-Să participe activ la satisfacerea dreptului cetățeanului la acces la cultură și delectare, prin cânt, vers, port popular românesc de bun simț. 

-Să participe activ la satisfacerea nevoii cetățeanului de a cunoaște, a se identifica și a aparține unei culturi (locale, zonale, regionale, naționale, europene) ce se manifestă liber și democratic alături de alte culturi.

-Să participe activ la promovarea, conservarea, perpetuarea și îmbogățirea patrimoniului muzical românesc.

-Să distreze, să încânte, să emoționeze, să cultive: sentimentul de patriotism, gustul pentru frumos românesc, simțul artistic popular autentic românesc în rândul publicului.

UA-129189768-1